22 oktober 2013

Roligt halloweenpyssel! Skräck-girlang

Vår familj har vabbat i veckan och den sjukaste var lillasyster så när hon vilade passade jag och storebror (6 ½ år) på att mätta vår pysselnödighet. Vi gillar vimplar i det här huset och en skräck-girlang blev lite som en vimpel men med ett passande tema för denna period på året. Jag hittade pysslet HÄR och där erbjuds bilder att printa ut och sen göra girlang på, men vi tyckte det var roligare att göra dem på egen hand. Jag ritade upp siluetter av fladdermöss, pumpor, döskallar, ugglor sen klippte vi ut dem, målade efter eget tycke och smak och sydde upp dem på tråd. Girlangen ska hänga på ytterdörren hävdar sonen, så så får det bli!









21 oktober 2013

Småmönstrat i blågrönt

Här är ännu ett exempel på praktisk och snygg förvaring. Kanske behövs den till mediciner, smink eller till trosskydd & bindor. Alla förvaringar jag syr är fodrade med praktisk vaxduk som tål en hel del slitage, i det här fallet är vaxduken mörkblå med vita prickar. Kostar 100 kr/st inkl. moms.


18 oktober 2013

Fånga det som simmar runt i väskan!

En vän behövde förvaring till såna där småsaker som simmar runt i väskan, få lite ordning och reda helt enkelt. Hon fastnade för det här rosablommiga tyget och voilá här är resultatet! 100 kr inkl moms kostar dessa små förvaringar/börsar/etuier, måttet på denna är ca 14x18 cm, jag gör dem också ofta i 12x14 cm, och självklart kan de måttbeställas. Sista bilden här nere visar såna som finns i lager.

Välkommen att maila sagogryniuddevalla@hotmail.com vid intresse.
 






09 oktober 2013

Praktiskt och snyggt blöjfodral

Jag fick en förfrågan från en småbarnsmamma om att sy ett praktiskt blöjfodral som kunde rymma våtservetter och några blöjor. Sagt och gjort, det blev snygga retroelefanter utanpå fodrat med tålig akrylatväv inuti. Denna förvaring kostar 160 kr inkl moms om någon vill beställa av mig. Välkommen att höra av dig på sagogryniuddevalla@hotmail.com.